Контактирајте ја Жани

  Вашето име (задолжително)

  Е-пошта (задолжително)

  Предмет

  Порака

  Информации за контакт

  Жани го цени вашето мислење за уметност, нејзините слики, нејзината веб страна или други теми кои би сакале да ги дискутирате со неа. Пополнете ја формата и испратете и порака, а Жани ќе ви одговори во најкус можен рок.

  Васил Стефановски 25, Скопје, Македонија

  38976611248

  art@zani.name

  Секој ден 9:00-17:00